Aspirant Verzekering

Verzekering 2018 met korting via “Vechtsportinfo”

VERZEKERING TRAININGEN

De verzekering voor de trainingen geldt voor alle erkende sportscholen. Dit zijn in eerste instantie alle sportscholen die officieel zijn aangesloten bij de FOG of bij de ISKA. Alle sportscholen die nog geen aansluiting hebben bij de ISKA of de FOG kunnen bij de ISKA probleemloos en gratis een ISKA aansluiting aanvragen.

VERZEKERING WEDSTRIJDEN

De verzekering voor de wedstrijden/gala’s geldt alleen bij evenementen waarbij een FOG of ISKA gelicenceerde referee de wedstrijden leidt (dus ook niet-ISKA Evenementen). Evenementen die niet onder de FOG of ISKA vallen. Dit kan dus ook bijvoorbeeld een FOG evenement zijn of een IRO evenement. Dit kan dus ook zonder meer een scheidsrechter zijn die altijd bij de FOG werkt alleen dient hij in het bezit te zijn van een ISKA scheidsrechters licentie. Deze kan door alle scheidsrechters worden aangevraagd bij de ISKA.

Let op! Voor de verzekering geldt één uitzondering:

-Voor alle leden t/m 15 jaar geldt de verzekering volledig.

-Voor de leden van 16 en 17 jaar geldt de verzekering van en naar de sportschool en naar wedstrijden en tijdens de trainingen maar voor de wedstrijden zelf geldt voor hen de verzekering alleen als tijdens de wedstrijd niet op het hoofd wordt gestoten. Dit vanwege de nieuwe Nederlandse richtlijnen.

-Voor alle leden van 18 jaar en ouder geldt de verzekering volledig (dus ook tijdens alle wedstrijden.

Totaal: € -