SUCCESVOLLE ISKA EXAMENS

Afgelopen zaterdag 27-01-2017 vonden in Amsterdam bij Mike’s Gym de tweede examens in Nederland plaats van de ISKA. Het was wederom een groot succes. De eerste groep ging op voor de gele slip, de tweede groep voor de gele band.

Er namen zowel kickboksers van Mike’s Gym deel als ook kickboksers van andere kickboksscholen uit Nederland. Bijzonder was dat alle deelnemers niet alleen de technieken goed beheersten: ook op het theoretische onderdeeltje zelfverdediging; “hoe mag ik mezelf of anderen verdedigen” hadden ze zich uitermate goed voorbereid. Na afloop mochten de enthousiaste deelnemers hun diploma in ontvangst nemen waar ze hard voor getraind hadden.

Het zijn hun eerste stappen op weg naar de zwarte band/1e Dan van een bond die niet alleen in Nederland maar ook internationaal bekendheid en erkenning geniet. Dit is een belangrijk aspect: een 1e Dan kan bijvoorbeeld zeer waardevol zijn voor op je CV. Het staat voor een potentiële werkgever voor discipline, respect en doorzettingsvermogen. Indien deze 1e Dan is behaald bij een wereldwijd bekende organisatie die tevens achter de grootste evenementen in de wereld staat verhoogt dit, vooral voor internationale ondernemingen zoals uit de USA of Japan, de waarde van deze graduatie. Dit kan ook van belang zijn indien een kickbokser uit Nederland in het buitenland les wil gaan geven: de ISKA geniet wereldwijde bekendheid!

ISKA examens kunnen bij iedere kickboks- en thaiboksschool in Nederland worden afgenomen bij minimaal 10 deelnemers. De eisen voor de examens staan op de ISKA website (www.iska-netherlands.eu). Op de website staan de exameneisen voor de eerste twee banden, gele slip en gele band. De eisen voor de andere gradaties volgen aankomende week.

Voor meer informatie: WhatsApp (+31618313023), e-mail (info@iska-netherlands.eu) of Facebook Messenger https://www.facebook.com/iskanetherlands/

 

Delen mag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *