Verzekerd via ISKA

Ter bevordering van de veiligheid van alle kickboksers in Nederland. Op alle ISKA gala’s geldt vanaf nu dus ook dat de vechters verzekerd zijn. Geldig van en naar de sportschool en gala’s, op weg naar de wedstrijden, tijdens de trainingen en tijdens de wedstrijden:

Heb je er weleens aan gedacht dat je helemaal niet verzekerd bent als vechtsporter? Je hebt er waarschijnlijk nooit bij nagedacht dat je onverzekerd in de sportschool aan het trainen en sparren bent, of onverzekerd in de ring staat tijdens wedstrijden. Maar toch is het zo, sterker nog bijna geen verzekering dekt de lichamelijke schade die je kunt oplopen tijdens het kickboksen. Alleen de directe ziektekosten bij een ongeval worden door de ziektekostenverzekering gedekt, niet de blijvende schade.

Hiervoor biedt de ISKA nu een oplossing aan. Iedere vechtsporter kan zich vanaf nu over de ISKA verzekeren.

Als enige overkoepelende wereldwijde vechtsportbond, biedt deze met ingang van direct een ongevallenverzekering aan specifiek voor de vechtsporten zoals kickboksen en thaiboksen. Kortom iedereen in Nederland die aan kickboksen of thaiboksen doet kan zich nu verzekeren. Zelfs voor de weg naar de sportschool en naar de kickboksgala’s en daarna naar huis. Voor de duidelijkheid: de ISKA is de bond die bijvoorbeeld bij GLORY Kickboxing en Bellator MMA de wedstrijden sanctioneert, maar ook lokale vechtsport gala’s.

De sportschool stelt zich niet aansprakelijk voor…

Wij kennen allemaal de bordjes die in de sportschool hangen met de tekst, “De sportschool stelt zich niet aansprakelijk voor enig letsel. Deelname aan onze activiteiten en trainingen is op eigen risico. “ Dat mag dan wel zo zijn maar stel dat je dusdanig geblesseerd raakt dat je een lange tijd uit de roulatie bent, of erger nog voor het leven arbeidsongeschikt raakt, wat dan? Dat je tijdens het sparren écht ongelukkig wordt geraakt? Bij wie moet je de schade verhalen? Niet bij de sportschool immers. Deze hebben vaak wel een aansprakelijkheidsverzekering maar deze dekt alleen dingen af die door dingen waarvoor de sportschool aansprakelijk kan worden gesteld zoals defecte apparatuur.

Op weg naar de sportschool en naar de kickboksgala’s verzekerd

De verzekering die de ISKA aanbiedt zelfs dekking als je op weg bent naar de sportschool of en wedstrijd en er gebeurt iets. Een veilig gevoel voor een ouders voor hun kinderen maar ook voor volwassen sporters want iedereen kan zich verzekeren.

Al ben je geen lid van de ISKA dan kun je toch een verzekering afsluiten. Aspirant-Lid.

Je wordt dan aspirant lid, dit lidmaatschap is alleen bedoeld voor de verzekering. De kosten hiervoor zijn slechts €11,- per jaar, daar kan je het niet voor laten.  Dat is minder dan een euro per maand. Wacht dus niet langer en verzeker jezelf, neem geen risico’s!!

 

 

Delen mag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *